Speerpunten

Als jij ontdekt dat God jouw persoonlijke Vader is dan ga je ook zien wie jij zelf bent. Een geliefde zoon of dochter van de allerhoogste God. Deze ontdekking van jouw identiteit maakt het grote verschil in hoe je denkt, spreekt en handelt.

Coaching

God heeft je gemaakt met zoveel potentie. Verlang jij ernaar om veerkrachtig in het leven te staan en te groeien als een boom met gezonde en sterke wortels? Ik wil je graag helpen om al het moois dat God in je heeft gelegd tot bloei te laten komen zodat je veerkrachtig met tegenslagen om kan gaan. Wat is de sleutel? Jouw identiteit in Christus!

In de afgelopen jaren heb ik als gecertificeerd DISC trainer, docent en pastoraal werker talloze (jonge) mensen mogen begeleiden. Graag zet ik mijn ervaring en passie in voor jouw groei en ontwikkeling.

Meer informatie
Spreken

Spreken

Sterke en veerkrachtige (jonge) mensen in kerken en gemeentes zijn nodig om in deze wereld de revolutionaire boodschap van liefde en eenheid met God als Vader te brengen èn voor te leven. Dat is het antwoord op de hopeloosheid in de wereld.

Deze boodschap brandt in mijn hart en wil ik graag met jullie kerk, gemeente of bijeenkomst delen. Het is mijn verlangen een beweging te zien waarin een verloren generatie thuiskomt bij de Vader en relaties en families worden hersteld.

Nodig Sjaak uit

Vaderhart Weekenden

Verlang jij ernaar om God op een dieper nieveau te ontmoeten? Tijdens het Vaderhart weekend zet je in een comfortabele boerderij-accommodatie tijd apart om alles aan God te geven wat je bezighoudt. Goed onderwijs over God als Vader en de relatie met jou als Zijn zoon of dochter staat centraal. Je wordt uitgedaagd om in een veilige omgeving jezelf de vraag te stellen: Zie en ervaar ik God als mijn persoonlijke Vader?

Uiteraard worden er heerlijke maaltijden bereid door een uitstekende kok en is er veel ruimte voor ontspanning, worship, soaking, genieten en gesprekken met anderen.

Meer informatie / Opgave

Testimonials

 • “Door de jaren heen heb ik Sjaak leren kennen als een wijze, liefdevolle geestelijke vader. Zijn kostbare voorraad aan kennis en levenservaring zijn goud waard; een bron van inspiratie, hoop en wijsheid voor elke generatie. ”

  Astrid Feddes, Destined to Reign

 • “Sjaak ken ik als een echte vader. Een wijs en heel warm persoon die aandachtig naar je luistert en snel doorheeft wat voor jou echt belangrijk is. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen als coach omdat hij met zijn levenservaring en wandel met de Heer heel veel te geven heeft en echt een hart heeft voor de mensen om hem heen. ”

  Willem Visser ’t Hooft

 • “Met trots beveel ik mijn vader Sjaak van der Steen aan als spreker en coach. Hij is een ambassadeur van het Vaderhart van God en inspireert, bekrachtigt en bemoedigt een generatie die op zoek is naar identiteit en bevestiging. Dankzij het vaderhart van Sjaak, zijn bemoediging, coaching, inzicht, wijsheid en bekrachtiging wandel ik in mijn roeping en bestemming. ”

  Mattheus van der Steen

 • “What you see is what you get en met Sjaak is dat zeker zo. Je treft een eerlijke, echte en ongecompliceerde aanbidder van God die door zijn levenservaring een vader in het geloof is geworden. Als je nieuwe veerkracht of profetisch perspectief nodig hebt, dan is het Sjaak die je op wil zoeken of uit wil nodigen in je gemeente om te spreken over wat zijn hart niet koud laat. 🔥”

  Stef Schagen

 • “Door de jaren heen heb ik Sjaak leren kennen als een liefdevolle echtgenoot, vader, opa en vriend met een groot hart, humor, een luisterend oor, een echte bidder en bemoediger. ”

  Jaap Feddes

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief